Сумський НАУ
Правила прийому
Дистанційний вступ
Банер
Історія коледжу
Банер
Наша гордість
Банер

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Освітньо-кваліфікаційний рівень - Молодший спеціаліст

Спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Галузь знань 20 «Аграрні науки та продовольство»

Кваліфікація - технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва

Призначення фахівця:

Фахівець підготовлений для організаційної, управлінської та виконавської діяльності в галузі тваринництва та переробної промисловості

Первинні посади, що може обіймати фахівець:

  • технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва;
  • технолог із племінної справи;
  • заготівельник тваринницької продукції, сировини;
  • технік-лаборант;
  • обліковець тощо;

Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Оновлено 12 квітня 2016 року

 
Відеодайджест

Бібліотека коледжу
Офіційні представництва
Банер
Банер
Наші партнери