Сумський НАУ
Правила прийому
Дистанційний вступ
Банер
Історія коледжу
Банер
Наша гордість
Банер

Відкриті заняття, які провели педагоги циклової комісії агрономічних дисциплін

Традиційно викладачі Маловисторопського фахового коледжу демонструють високий професіоналізм у своїй роботі. Тому свідчать відкриті заняття, які провели педагоги циклової комісії агрономічних дисциплін. Різноманіття форм та методів роботи, інноваційність та висока навчальна ефективність – все це являється невід’ємною частиною успішного засвоєння професійних знань студентами.


На занятті з дисципліни « Технологія виробництва продукції рослинництва» викладач Бадьорна Лариса Юріївна навчала студентів основним прийомам вирощування соняшнику. В мультимедійному супроводі та з демонстрацією унаочнення були розкриті основні питання теми, що спонукали студентів до обговорення навчальних проблемних ситуацій, професійного мислення та інтерактивної взаємодії.
Багаторічну професійну майстерність продемонстрував викладач Савченко Микола Феофанович. Члени атестаційної комісії, які були присутні на відкритому занятті з дисципліни « Технологія переробки сільськогосподарської продукції» були вражені методичною досконалістю та науковістю заняття. Адже логічність та ефективність подачі навчального матеріалу повністю реалізували практичні та виховні цілі, що були покликані удосконалювати професійні знання майбутніх агрономів.
Велика гордість сповнює серце за таку професійну віддачу наших викладачів на непростій педагогічній ниві і окремо дякую кожному з вас!!!


Завідувач навчально-методичним кабінетом
Юлія Савенко

фото фото фото фото фото фото фото фото фото
 
Відеодайджест

Пошук по сайту
Календар
< лютого 2021 >
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
Статистика
На даний момент 47 гостей на сайті
Користувачі : 102
Зміст : 685
Переглянути хіти змісту : 1290321
Бібліотека коледжу
Мапа відвідувачів
Офіційні представництва
Банер
Банер
Наші партнери