Сумський НАУ
Правила прийому
Дистанційний вступ
Банер
Історія коледжу
Банер
Наша гордість
Банер

Вдячні за свободу

Пам’ять про подвиг Небесної Сотні у ВСП Маловисторопський фаховий коледж імені П.С. Рибалка Сумського НАУ вшановується під гаслом «Вдячні за свободу».

В навчальному закладі організовано мистецький захід, тиха акція на згадку про загиблих під час Революції Гідності « Ангели пам’яті», яка стала культовою дією студентів коледжу, де запалили 21 свічку, як символ вшанування загиблих, світло від якої має стати даниною тим, хто навічно пішов від нас , хто заради торжества справедливості пожертвував собою. Не заради минулого , а заради майбутнього.

А в бібліотеці коледжу організували виставку « Революція Гідності : Спалахи пам’яті» .

Відбулася хода з покладанням квітів біля флагштоку з державним прапором, який майорить біля коледжу, хода продовжилася до пам’ятного знака

« Борцям за волю та незалежність України», де поклали квіти і директор коледжу В. Доценко, повідав присутнім про події на Майдані, та як сучасні молоді особистості сприймають Революцію Гідності, адже вони розуміють ,яку пам’ять про Майдан хочемо передати молодому поколінню. Хода закінчилась хвилиною мовчання.

Куратори навчальних груп провели годину куратора на тему: «День Небесної Сотні»,а викладач історії А. Об’єщик організувала перегляд документальних фільмів, присвячених подвигам Героїв Небесної Сотні.

Студенти та викладачі коледжу в скорботі згадали новітніх героїв в Україні – героїв Небесної Сотні, які заради оновлення країни та заради нас усіх віддали своє життя.

Метою заходів було вшанувати пам’ять Героїв Небесної Сотні,виховувати патріотичну свідомість студентів, розвивати бажання стати гідними громадянами України, сприяти зацікавленості і бажанню виявляти патріотичні якості в повсякденному житті.

Вічна пам’ять Героям! Слава Україні!!!!

фото фото фото

фото фото

фото

 
Відеодайджест

Пошук по сайту
Календар
< лютого 2021 >
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
23 24 25 26 27 28
Статистика
На даний момент 1003 гостей на сайті
Користувачі : 102
Зміст : 685
Переглянути хіти змісту : 1287744
Бібліотека коледжу
Мапа відвідувачів
Офіційні представництва
Банер
Банер
Наші партнери