Сумський НАУ
Правила прийому
Дистанційний вступ
Банер
Історія коледжу
Банер
Наша гордість
Банер

Величне свято - День знань!

91 навчальний рік розпочався у Відокремленому структурному підрозділі "Маловисторопському фаховому коледжі імені П. С. Рибалка Сумського НАУ".

Вперше свято відбулося у новому форматі, згідно санітарних вимог, проте це ніяк не відобразилося на його величності і помпезності. Як же ми чекали на своїх студентів! Можливо, це найочікуваніше свято за увесь рік, сповнене надій, сподівань і звершень. Воно особливе для студентів - першокурсників та випускників, бо для одних - це перший крок у самостійне життя, для інших- останній рік навчання у стінах коледжу! Сьогоднішнє свято - яскравий приклад єдності і міцності нашого коледжанського загалу, професійності і непереборного бажання працювати! Ми здатні подолати будь - які виклики, перебороти будь - які перешкоди, адже у нашого навчального закладу славна історія, усталені традиції, що дають снаги і сили.

тренінгове заняття «Безпека в Інтернеті»тренінгове заняття «Безпека в Інтернеті» тренінгове заняття «Безпека в Інтернеті» тренінгове заняття «Безпека в Інтернеті» тренінгове заняття «Безпека в Інтернеті» тренінгове заняття «Безпека в Інтернеті» тренінгове заняття «Безпека в Інтернеті» тренінгове заняття «Безпека в Інтернеті»
 
Відеодайджест

Бібліотека коледжу
Офіційні представництва
Банер
Банер
Наші партнери