Сумський НАУ
Правила прийому
Дистанційний вступ
Банер
Історія коледжу
Банер
Наша гордість
Банер

З Днем фізичної культури і спорту

З нагоди усеукраїнського Дня фізичної культури і спорту в коледжі відбулися урочистості, адже традиції та досягнення наших спортсменів відомі не тільки на Лебединщині, а й далеко за її межами.

Святкові урочистості розпочалися з ганку коледжу вітанням усіх любителів спорту, виставкою плакатів за здоровий спосіб життя, музичними композиціями, які підготувала вихователь гуртожитку, віншуванням викладачів фізичного виховання. З вітальним словом до присутніх звернувся директор коледжу – Доценко В.В. та нагородив кращих спортсменів грамотами за участь у коледжанських, районних та обласних змаганнях.

Спортивна програма дня була насиченою та продовжилася в гуртожитку, спортивній залі, на стадіоні коледжу.

Надзвичайно приємно, що до змагань активно долучилися студенти нового набору.

У турнірі з міні-футболу перемогу святкувала збірна 4 курсу, друге місце посіла збірна 3 курсу, третє – виборола А-11 група, а четверте місце група А-21.

У змаганнях з настільного тенісу серед студентів-першокурсників місця розподілились так:

І - місце – Гринь Дмитро (В-11 гр.),

ІІ - місце – Проценко Арсен (А-11 гр.),

ІІІ - місце – Дяченко Ярослав (Т-11 гр.)

Любителі волейболу теж не стояли осторонь, усі охочі могли позмагатися та продемонструвати свої волейбольні здібності.

Загалом, до участі у сьогоднішніх заходах було залучено чимало студентів, які подають приклад здорового способу життя своїм одноліткам, адже спортивний азарт згуртовує.

тренінгове заняття «Безпека в Інтернеті» тренінгове заняття «Безпека в Інтернеті» тренінгове заняття «Безпека в Інтернеті» тренінгове заняття «Безпека в Інтернеті» тренінгове заняття «Безпека в Інтернеті» тренінгове заняття «Безпека в Інтернеті» тренінгове заняття «Безпека в Інтернеті» тренінгове заняття «Безпека в Інтернеті» тренінгове заняття «Безпека в Інтернеті» тренінгове заняття «Безпека в Інтернеті» тренінгове заняття «Безпека в Інтернеті» тренінгове заняття «Безпека в Інтернеті»
 
Відеодайджест

Бібліотека коледжу
Офіційні представництва
Банер
Банер
Наші партнери