Сумський НАУ
Правила прийому
Дистанційний вступ
Банер
Історія коледжу
Банер
Наша гордість
Банер

День працівників освіти

У найпрекраснішу пору, коли шумить падолистом осінь, приходить свято – День працівників освіти.

1 жовтня в Маловисторопському коледжі відбувся святковий концерт, присвячений цьому прекрасному святу.
У рамках дійства також пройшов конкурс молодих виконавців «Таланти твої, Україно». З художніми номерами поряд на сцені були першокурсники та їхні досвідчені наставники, як знак того, що традиції вокального співу в коледжі живуть, розвиваються та примножуються.
З привітальним словом до педагогів та ветеранів педагогічної ниви, викладачів пенсіонерів, які на заслуженому відпочинку і були запрошені на свято звернувся директор коледжу В. Доценко, а також відзначив грамотами найактивніших в профорієнтаційній роботі викладачів. До привітань також долучилися гості свята: Горошко С.О., заступник голови Лебединської районної ради; Шульга Н.І., помічник народного депутата Миколи Задорожнього; Падалка М.Б. кандидат на посаду Лебединської ОТГ.
В унісон поетичним рядкам ведучої святкового дійства Юлії Савенко прозвучали художні номери знаних аматорів Маловисторопської сцени: М.Савченка, Ю. Губи, М. Магаляса, В. Михайлик та художнього керівника В. Антонченка. Також у конкурсній програмі молодих виконавців взяли участь студенти першокурсники: Бондаренко В., Проценко А., Бундюк В., Доценко Х., Кірієнко С., Могильна М., Марко Р., Слабоспицька Х,, Сєнченко А., Чепіга К., Марчевський Ю., Лєщук Д. Переможцем конкурсу став студент А-11 групи Бондаренко Вадим.
Свято вдалося! А актова зала коледжу запломеніла новими зірками вокального співу!

фото фото фото

фото фото фото

фото фото фото

 
Відеодайджест

Бібліотека коледжу
Офіційні представництва
Банер
Банер
Наші партнери