Сумський НАУ
Правила прийому
Дистанційний вступ
Банер
Історія коледжу
Банер
Наша гордість
Банер

ФЕСТИВАЛЬ «ЙОГО ВЕЛИЧНІСТЬ – БОРЩ»

За ініціативи ради студентського самоврядування, під керівництвом вихователя, на ганку гуртожитку коледжу, під відкритим небом, провели свято гордості української кулінарії - фестиваль «Його величність – БОРЩ».

Метою фестивалю є впровадження нових сучасних форм проведення дозвілля на основі українських традицій, збереження і вдосконалення давньої традиції українського народу.

На фестивалі «Його величність – БОРЩ» було представлено 12 різновидностей БОРЩІВ. Готували і презентували свої вишукані рецепти Борщів хлопці – студенти коледжу, цим вони поширювали корисну інформацію про культуру приготування і споживання всіх різновидів БОРЩУ, пропагуючи розвиток української культури, сімейних цінностей, як основи особистого виховання кожного Українця.

Всі учасники і відвідувачі отримали заряд позитивних емоцій, куштуючи унікальну автентичну страву, відчуваючи буття і сучасність в традиції, ставлення до основи національної кухні БОРЩУ, страви, що символізує смак, здоров’я, добробут, домашній затишок, родину, справжні українські традиції.

Вишуканою та яскраво оформленою була фотозона, а у продовж заходу, на мистецькій сцені, учасників свята розважали кращі аматори самодіяльної творчості коледжу.

Всіх учасників привітав, відзначив грамотами та призами директор коледжу В.В.Доценко.

І, навіть, після смакування зварених Борщів, свято не скінчилося до пізнього вечора: з дотриманням всіх санітарних вимог, тривали різноманітні розважальні програми.

Свято пройшло яскраво, весело та смачно .

фото фото фото

фото фото фото

 

фото фото фото

 

фото фото фото

 

фото фото фото

 

фото фото фото

 

фото фото фото

 
Відеодайджест

Бібліотека коледжу
Офіційні представництва
Банер
Банер
Наші партнери