Сумський НАУ
Правила прийому
Дистанційний вступ
Банер
Історія коледжу
Банер
Наша гордість
Банер

"Віват, випускники 2021"

«Віват, випускники!»

23 червня на ганку Маловисторопського фахового коледжу відбулося традиційне дійство під назвою «Віват,випускники!». Нове покоління аграрних фахівців отримало дипломи молодших спеціалістів та розпочне свою професійну діяльність в господарствах нашої країни.

На свято завітали гості: народний депутат України Задорожній Микола Миколайович, депутат Лебединської міської ради Вердибоженко Юрій Миколайович, керуючий відділенням Ощадбанку м.Лебедин Парфило Олексій Валерійович та староста с. М. Вистороп Ромасенко Микола Іванович, які звернулися до випускників та батьків з щирими привітальними словами.

Директор коледжу Доценко Володимир Васильович побажав випускникам наснаги до нових звершень та високих професійних злетів, відзначивши кращих студентів – випускників подяками за активну діяльність у громадському житті коледжу.

Ганок потонув у квітах, піснях та усмішках. У час розлуки з рідним навчальним закладом випускники взяли в дорогу напутні слова своїх кураторів, батьків та викладачів, адже саме вони стануть промінчиком добра і любові в самостійному житті кожного випускника.

Родзинкою свята став виступ народного хореографічного колективу «Веселка» Лебединського центру дитячої та юнацької творчості під керівництвом Литовченко Тетяни Петрівни.

Випускники подякували викладачам та батькам за підтримку, міцні професійні знання та побажали процвітання рідному коледжу. Сльози прощання, щирі емоції та обійми – все це важливо як ніколи, адже кожен з них залишав на порозі навчального закладу своє безтурботне студентське життя, юність і прекрасну пору навчання.

Буяє світ у зелені, в цвіту,

Оновлюється вся наша країна

Своє майбутнє, зміну молоду,

Випускників вітає Україна.

img src="http://agrocollege.sumy.ua/images/snau_img/2021/vypusk2021/th/vypusk2021th_032.JPG" height="120" width="160"

 
Відеодайджест

Бібліотека коледжу
Офіційні представництва
Банер
Банер
Наші партнери