Сумський НАУ
Правила прийому
Дистанційний вступ
Банер
Історія коледжу
Банер
Наша гордість
Банер

Заходи циклової комісії агрономічних дисциплін

В рамках тижня роботи циклової комісії агрономічних дисциплін відбулися цікаві виховні заходи , направлені на розвиток професійних навичок майбутніх агрономів та популяризацію агрономічних наук.

21 вересня старшокурсники агрономічного відділення зустрілися з провідним спеціалістом СВГ «Перлина» Глуходідом Іваном Олексійовичем. Він розкрив суть інноваційних технологій вирощування сільськогосподарських культур , методи збільшення урожайності їх сортів та гібридів. Розповідь супроводжувалася цікавою змістовною презентацією та прикладами з реального виробництва.

22 вересня студенти та викладачі коледжу відвідали експозицію « Картопля – безцінний дар», на якій всі бажаючі ознайомилися з сучасними сортами картоплі та прийняли участь у вікторині знавців картопляних страв. На ярмарці смачної бульби всіх почастували картопляними смаколиками. Особливу цікавість у відвідувачів закладу викликала виставка яблук «Яблунева Україна» та фотовиставка «Дивоцвіти висторопської землі», на якій були представлені фотороботи жительки села М. Висторопа Романни Плєшко.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

 
Відеодайджест

Бібліотека коледжу
Офіційні представництва
Банер
Банер
Наші партнери