Сумський НАУ
Правила прийому
Дистанційний вступ
Банер
Історія коледжу
Банер
Наша гордість
Банер

Тренінг для студентів

З метою формування навичок створення сімейних ферм і кооперативів із питань сталого молочного тваринництва, директор ДТС (система управління молочним стадом) Ємець Олег Юрійович та тренер із розвитку кооперативного руху м. Дніпро Каневський Захар Леонідович провели тренінг із студентами спеціальностей 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» і 211 «Ветеринарна медицина».

Вони ознайомили студентів із особливостями годівлі, оцінкою умов утримання та гігієни тварин, технологією доїння, санітарною обробкою молочного обладнання, надали рекомендації щодо утримання тварин в умовах невеликих сімейних ферм і кооперативів.

Тренінг був змістовним та цікавим для майбутніх фахівців.

Тренінг для студентів «Cтворення сімейних ферм і кооперативів із питань сталого молочного тваринництва» Тренінг для студентів «Cтворення сімейних ферм і кооперативів із питань сталого молочного тваринництва» Тренінг для студентів «Cтворення сімейних ферм і кооперативів із питань сталого молочного тваринництва»

Тренінг для студентів «Cтворення сімейних ферм і кооперативів із питань сталого молочного тваринництва» Тренінг для студентів «Cтворення сімейних ферм і кооперативів із питань сталого молочного тваринництва»

 
Відеодайджест

Бібліотека коледжу
Офіційні представництва
Банер
Банер
Наші партнери