Сумський НАУ
Правила прийому
Дистанційний вступ
Банер
Історія коледжу
Банер
Наша гордість
Банер

Підтримка поруч

Зараз весь світ, а разом з ним наша країна і кожен з нас переживаємо непрості часи, які увійдуть в історію. В один день нам довелось перейти в режим карантину і переглянути свої плани на майбутнє. Розпочався новий навчальний рік і до режиму навчання «online» додались заняття «open-air». Навчальні заклади прикладають всіх зусиль, щоб створити безпечне середовище та зберегти здоров`я всіх учасників освітнього процесу.

Та попри всі запобіжні заходи ми переживаємо стрес через передчуття тяжких подій, і це абсолютно нормальна реакція на таку ситуацію. Страх – це соціальна емоція, яка може розповсюдитись подібно до вірусу, підкорюючи тисячі людей.

Турбуватися про своє психічне здоров’я так само важливо, як і про фізичне. Постійні стреси, відчуття тривоги, різкі перепади настрою та зниження працездатності - це причини звернутися по психологічну підтримку.

Для українців, які потребують такої допомоги, діє онлайн-платформа «Розкажи мені», де можна поспілкуватися з кваліфікованими фахівцями й відверто обговорити всі проблеми.

Щоб отримати безкоштовну психологічну допомогу, необхідно:

перейти на сайт https://tellme.com.ua/та натиснути на кнопку «Звернутися за підтримкою»;

заповнити анкету з контактними даними;

коротко описати свій запит та обрати комфортну дату для сеансу.

Також ви можете звернутися за допомогою до психологічної служби коледжу.

Безпечне життя під час епідемії - це можливо і просто. Треба лише трішки самодисципліни та дотримання базових правил. Ми єдині, сильні і непереможні! Вірмо в себе та добро! Здоров'я нам та мирного неба!

Психолог коледжу

Вікторія Михайлик

 
Відеодайджест

Бібліотека коледжу
Офіційні представництва
Банер
Банер
Наші партнери