Сумський НАУ
Правила прийому
Дистанційний вступ
Банер
Історія коледжу
Банер
Наша гордість
Банер

Заняття школи молодого педагога

Майже кожного року педагогічний колектив Маловисторопського фахового коледжу поповнюється молодими фахівцями. Тож, на початку навчального року при навчально- методичному кабінеті навчального закладу розпочала свою роботу «Школа професійної адаптації молодого викладача», кожне заняття якої сприяє засвоєнню молодими фахівцями основ педагогічної майстерності та досконалому володінню технологіями надання фундаментальних знань своїм студентам. Педагогічна молодь формує свій новий стиль роботи, враховуючи рух часу та його специфіку.

Велику роль в ефективності роботи школи професійної адаптації молодого викладача відіграє співпраця та обмін досвідом молодих та досвідчених педагогів. На перше заняття, яке відбулося 16 вересня, були запрошені – практичний психолог коледжу, Михайлик В.О. Вона розповіла молодим колегам про роль викладача в забезпеченні сприятливого психолого – педагогічного мікроклімату на занятті. Також досвідом ведення та оформлення навчально – методичної документації поділилися високопрофесійні педагоги – Ващенко Л.Д. та Савченко Н.С..

В невимушеній доброзичливій атмосфері, за філіжанкою чаю, колеги підняли та обговорили багато актуальних питань, розглянули педагогічні ситуації та, і взагалі, отримали задоволення від спілкування та спільної роботи.

Нашій творчій молоді /Солодовій І.С., Косяченку В.М., Карпенко Л.В., Гаращенко О.О., Ковалівській А.А, Обєщик А.В./ бажаємо не втрачати прагнення до знань та професійного вдосконалення, щирого захоплення педагогічною справою та результатами своєї роботи!!!!

Завідувач навчально-методичним кабінетом - Ю Савенко.

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

 
Відеодайджест

Бібліотека коледжу
Офіційні представництва
Банер
Банер
Наші партнери