Проблематика тероризму
Практичне заняття з дисципліни: «Технологія виробництва молока та яловичини» з визначення якості молока.
Молоко - унікальний продукт, вважають лікарі та дієтологи.
У ньому міститься чимало білків, вітамінів, мікроелементів. Молоко та молокопродукти можуть принести багато користі, але при умові, що на столі опиняється справжня молочна продукція. Тож, як визначити якість молока вчилися студенти групи Т-41 на практичному занятті з дисципліни: «Технологія виробництва молока та яловичини».
Відеодайджест
Пошук по сайту
Статистика
На даний момент 1554 гостей на сайті
Репозитарій
Користувачі : 4
Зміст : 870
Переглянути хіти змісту : 4679450
Зміст : 870
Переглянути хіти змісту : 4679450
Мапа відвідувачів














