Сумський НАУ
Правила прийому
Дистанційний вступ
Банер
Історія коледжу
Банер
Наша гордість
Банер

126-річчя видатного земляка, маршала бронетанкових військ, двічі Героя Радянського Союзу Павла Семеновича Рибалка.

4 листопада, ВСП «Маловисторопський фаховий коледж імені П.С. Рибалка», відзначив 126-річчя видатного земляка, маршала бронетанкових військ, двічі Героя Радянського Союзу Павла Семеновича Рибалка.

Урочисті заходи проходили у його рідному селі Малий Вистороп. Щоб вшанувати пам’ять видатного полководця і воєначальника студенти та викладачі Маловисторопського коледжу відвідали народний музей Павла Семеновича Рибалка. Урочистою ходою колона рушила до пам’ятного монумента танка Т-34, та до бронзового погруддя Героя Радянського Союзу, а кращі студенти та працівники коледжу поклали квіти до підніжжя пам’ятнних знаків.

Велика заслуга у збереженні та функціонуванні музею належить Володимиру Рибалку та колективу коледжу, який носить ім’я видатного земляка, на чолі з директором Володимиром Доценком.

На фоні кадрів військових подій сучасності і минулих часів викладачі коледжу ознайомили студентів з подвигами захисників Вітчизни – це та велика і велична правда історії, яку не спотворити і не перекреслити жодними змінами у сучасному мінливому світі. Ці люди – Військо запорізьке, Українські січові стрільці, Галицька армія, Армія Української Народної Республіки, Українська повстанська армія, Збройні Сили України, Українська Армія – взірець реального дієвого патріотизму для кожного, наочне свідчення єдності всіх поколінь нашого народу. Павлу Семеновичу був притаманний саме український військовий менталітет: неординарність рішень, сміливі тактичні прийоми, детальна проробка наступальних операцій. Йому властиві були витримка, поєднана з вольовим початком і енергією, дотепність, чіткість, висока гідність, вміння згуртовувати колектив. Багато гарних слів прозвучало на адресу видатного полководця від внучатого племінника Володимира Рибалка, який є громадським директором музею.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх героїв, загиблих у боях за Україну в роки Другої світової війни та у нинішній війні на Сході країни.

фото фото фото

фото фото фото

фото фото фото

 
Відеодайджест

Пошук по сайту
Календар
< листопада 2020 >
П В С Ч П С Н
            1
2 3 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Статистика
На даний момент 1096 гостей на сайті
Користувачі : 102
Зміст : 685
Переглянути хіти змісту : 1288691
Бібліотека коледжу
Мапа відвідувачів
Офіційні представництва
Банер
Банер
Наші партнери